Jos paluussa on jatkuvasti tarpeeksi virtausta (teho) ja riittävä lämpötila (riippuu haluamastasi tallin lämpötilasta) on tuo paluulinjaan kytkeminen oikein hyvä ratkaisu.
Epäilen kuitenkin vahvasti, että jos haluaa lämpötilan tallissa edes joskus nostaa tasolle jossa on mukava esim. harrastella jotain, on paluupuolelta mahdotonta saada tarpeeksi lämpöä tähän.
Jos katsot lattiapiirien paluupuolen lämpötiloja, ne ovat suuremman tehontarpeen aikana lähelle 10 astetta korkeampia kuin ilman lämpötila kyseisissä tiloissa. Tämä tarkoittaa että jos haluat talliin 15 astetta, pitää glykolipiirin paluun olla vielä 25 asteista. Autotalleissa jos ajattelee tehontarpeen olevan ~50W/m
2 tarkoittaisi se ~3kW tehontarvetta ja 500l/h kierrollakin vielä dT~6 astetta, eli lämmönvaihtimelta pitäisi lähteä lattiaan 31C lämpö.
Ylläpitolämpöön ja sulanapitoon tuo paluukytkentä voi hyvinkin riittää, mutta "lämmintä" ei sillä tallista luultavimmin saa.
Liitteessä jonkilaisilla arvoilla tehty arviolasku jolla päästään n. 2kW tehoon. (lämmönvaihtimen siirtopinta-ala vastaa B3-23-30 vaihdinta
http://www.dieterhoeven.de/epages/DieTerHoevenGmbH.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/DieTerHoevenGmbH/Products/010.01.023030.01.10.45.01 )