Eipä voinu nauramatta....
Tosiaankin tarkkana,sillä lopputulos voi huonoimmassa mahdollisessa tapauksessa olla hirveä...
Lopputulos meni korkealta ja lujaa. Eka latinki oli kuitenkin 1vrk kylmäsavussa ollut lohi, minkä laitoin klo16 80°c uuniin ja otin pois 20:45 95°c asteisesta uunista. Tällaista herkkua en ole syönyt koskaan, nam.
Kinkku sulaa hitaasti yleisten ohjeiden mukaan viileässä, on nyt kylmäsavustimessa sulamassa ja huomenna aamusta alan sitä Tuossa Naurettavassa savustusuunissa kypsyttämään Jaakko Kolmosen ohjeiden mukaan.
"Kenen jalka kapsaa, sen suu napsaa"
Pienistä vastoinkäymisistä ei kannata muidenkaan lannistua, sehän antaa vain lisää...... . Tuppaa vaan olemaan että tekevälle sattuu.